Larina FIT kuvarica za ravan stomak i treninzi za brz metabolizam

Odvoji 2 minuta za video ispod i saznaj kako uz Larinu FIT kuvaricu do top forme!

Da li ti ovo poznato zvuči?

Kreneš, staneš, odustaneš i svaki put ista priča i iste dijete i isto gladovanje.

Započneš dijetu i ubrzo odustaneš? A kilogrami se uvek vrate …

U svakom pokušaju se dešava da posle nekoliko dana počneš da brljaš što te dalje dovodi do gubitka volje i potpunog odustajanja od dijete?

Da li ti se svaki pokušaj da smršaš završava neuspehom i dovodi te do razočaranja i pada samopouzdanja?

Tvoja želja da promeniš svoje navike i stil života je nikada jača, ali ne znaš odakle da kreneš….

Da ne bi i ovaj put priznala poraz, vreme je da konačno promeniš svoje navike uz pomoć ovog e booka namenjen ženama koje žele da se hrane pravilno i da bez gladovanje dođu da manjeg broja kilograma ili da održe svoju telesnu težinu.

Otkrijte kako doći do fit forme na jednostavan način bez odricanja i bez hrane koja vam je neukusna.

U okviru ovog e booka posebnu pažnju sam obratila na sastav obroka i za svaki obrok imate izračunate kalorijske vrednosti što će vam lakše omogućiti da ispratite i režim ishrane ukoliko želite da mršavite ili da održite svoju telesnu težinu ili možda i da se ugojite

Kuvaricu možeš kupiti još samo:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Pogledaj šta kažu neke od žena koje su probale recepte iz kuvarice…

Preporuke žena koje su probale ove recepte govore same za sebe i definitivno će ti pomoći shvatiti kako iste rezultate možeš ostvariti i ti – verovatno i bolje uz samo malo truda i discipline za redovno praćenje prehrane.

Pripremite ukusna jela i zdrave poslastice za sve ukućane za samo 15 minuta.

Jednostavni ukusni recepti koje možete pripremiti manje od 15 minuta omogući vam da dođete do boljih navika u ishrani i da postignete željenu telesnu težinu bez odricanja i gladovanja.

Žene danas nemaju vremena da provode po nekoliko sati u kuhinji niti da kuvaju jela odvojeno za sebe i svoju porodicu.

Zato u ovom e booku imate recepte koje će svi obožavati, a vi ćete uz pomoć njih dovesti sebe do bržeg metabolizma i ravnog stomaka, jer ćete početi da se hranite zdravo i u skladu sa svojim ciljem.

Želite da se hranite pravilno i da izgubite višak kilograma, ali ne možete više da držite dijete i da gladujete?

Umorni ste od dosadnih dijeta koje više i ne daju rezultate. Želite da naučite nešto osnovno o ishrani što možete i primeniti u svakodnevnom životu?

Osnove pravilne ishrane su ključne i zato sam ih na jednostavan način opisala da bi ste i same kroz ovaj e book stekle osnovu koja će vam pomoči da naučite šta su proteini, masti i ugljeni i hidrati i koji su principi pravilne ishrane.

Želite da izgubite višak kilograma bez gladovanja i da ubrzate vaš metabolizam?

E upravo sve ovo sam uzela u obzir kada sam birala recepte ali pisala o osnovama pravilne ishrane i dala osnove koje možete razumeti i primeniti.

U ovom e booku imate konkretno alate koji će vam pomoći u mršavljenjiu.

Aplikacije koje vam pomažu da same sastavite svoj obrok i da same izračunate koliko vam je kalorija potrebno na dan ako želite da postignete cilj kao što je recimo mršavljanje.

Dobićete 50 recepata sa izračunatim kalorijama i makronutrijentima tako da možete samo da ih izaberete i da na osnovu izračunatog i potrebnog energetskog unosa dovedete sebe do cilja koji želite.

Drage moje ako ste se ikada razmišljale o tome da promenite svoje navike u ishrani, a ne znate od čega da krenete sada je trenutak da se napravite pravi korak i da kliknete ovde i nabavite e book već danas po ceni od 3500 din.

Pravilnom odlukom i izborom da ne gladuješ već da nađeš održiv sistem ishrane napravićeš rezultate, a osim toga učinićeš svoj organizam zdravijim i snažnijim. A to je upravo ono što treba da bude tvoj cilj.

Da budeš fit i zdrava žena i da pravilne navike u ishrani kao I fizička aktivnost budu deo tvog života a ne kratkorično rešenje

BONUS #1: Ubrzaj metabolizam i spali salo uz pomoć 3 kućna treninga!

Redovno vežbanje je važno ukoliko želimo da skinemo višak kilograma i masne naslage sa stomaka.

Ukoliko želimo dug, zdrav i energičan život onda fizička aktivnost treba da postane naš stil života.

Osobe koje su izgubile kilograme uz kombinaciju korigovane ishrane i redovne vežbe imaju lepše i zategnutije telo, ali i mnogo manje šanse da vrate kilažu i obim struka koji su imali.

Što navodi na zaključak da je redovno vežbanje od izuzetnog značaja za skidanje viška kilograma ali i za održavanje telesne težine.

Zato sam vam spremila i tri treninga za brži metabolizam i sagorevanje masti. Ove treninge možete kombinovati sa fit kuvaricom i doći ćete brže do željenog izgleda.

Trening #1: Spali salo lako uz pomoć svog tela

Trening #2: Trening za brz metabolizam

Trening #3: Istopi salo uz pomoć treninga sa jastukom

BONUS #2: Posna i vitka kuvarica – dobrodošli u čarobni svet posne i vitke kuhinje!

Namenjena je svima vama koji postite a ne želite da se ugojite dok istovremeno daje vam predloge za izbalansirana jela koja će vam obezbediti ukusne i zdrave obroke.

Posna i Vitka Kuvarica je vodič kroz ukusna posna jela , ali s bogatim aromama i kreativnim spojevima sastojaka.

Otkrijte čaroliju ukusa bez kompromisa, istražujući raznovrsne posne recepte koji će vas inspirisati da uživate u svakom zalogaju, čuvajući svoje vitko i zdravo telo.

Kuvaricu možeš kupiti još samo:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Lara Bojanić, Pilates Dynamic

Podaci o sedištu

Sportsko rekreativni klub Dynamic

Nusiceva 10, 5. sprat

Beograd – Stari Grad

Matični broj: 28775601

PIB: 107527067

Podaci za kontakt

Kontakt broj: +381605885546

Email: Fitness.dynamicstudio@gmail.com

Radno vreme: od 10 do 20h

Napomena: Sve cene na web stranici su iskazane u RSD valuti.