A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Dynamic Pilates & Fitness
< >
1 2

LARA BOJANIĆ & SONJA IVANIŠEVIĆ

DYNAMIC PILATES I HATHA YOGA

LARA BOJANIĆ

INSTRUKTOR DYNAMIC PILATESA
Lara Bojanić je dipl. trener sportske rekreacije, sertifikovani pilates i fitnes trener, trener ketllebella, personalni trener, dipl.dijetetičar nutricionista i autor je programa Dynamic Pilatess.

2010 god. diplomirala na Visokoj Sportskoj i Zdravstvenoj Školi u Beogradu. 2004 god. završava kurs za sertifikovanog instruktora grupnih fitnes programa kao jedan od najboljih polaznika. 1998 god. diplomirala na Višoj Medicinskoj Školi na smeru Viši Dijetetičar Nutricionista. Ima završenu Školu za Roditeljstvo koju je pohađala prilikom prve trudnoće. Svoje znanje konstantno unapređuje odlazeći na seminare workshopove i fitnes konvencije iz oblasti pilatesa, fitnesa i ostalih rekreativnih i sportskih programa namenjenih rekreativcima i sportistima.

Na svojim treninzima posvečuje veliku pažnju pravilnom izvođenju vežbi trudeći se da svakom polazniku omogući da uradi vežbu koja je prilagođena njegovim fizičkim mogućnostima. Pravilna ishrana i fizička aktivnost sastavni su deo njenog života. Sportskim aktivnostma se bavi od svoje 15-te godine. Profesionalno se bavi pilatesom i fitnesom preko 10 godina.
SONJA IVANIŠEVIĆ

INSTRUKTOR HATHA YOGE
Ivanišević Sonja se od 2011.godine intenzivno bavi jogom.

Zvanje instruktora stekla je 2013. godine u okviru Vidya joga škole Dragana Lončara. U okviru pomenute škole pohađala je i dvomesečni seminar meditacije, upoznala se sa filozofijom joge, principima vežbanja, tehnikama disanja i drugim vrstama joga metoda i znanja.

Kao predstavnik Vidya joga škole 2013. je učestvovala na III Evropskom fitnes festivalu, a od 2014. asistira u obuci joga instruktora. Svoje iskustvo i znanje unapređuje pre svega kroz svakodnevnu ličnu praksu, kao i pohađajući razne seminare i radionice.U Francuskoj je inicirana u tradiciju Karma Kađu od strane 17. Karmape Trinleja Taje Dorjea.

Masterirala je etnologiju i antropologiju na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Jogu doživljava kao nadogradnju na putu svog duhovnog i intelektualnog razvoja.