A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Dynamic Pilates & Fitness
< >
1 2 3


O NAMA

DYNAMIC PILATES I FITNESS
PILATES je pogodan za sve uzraste, utiče na razvoj snage, izdržljivosti i feksibilnosti celog tela.Pilates metod se fokusira na razvoj i jačanje dubokih mišića stomaka i ledja takozvanih mišića stabilizatora kičmenog stuba.

DYNAMIC PILATES je kombinacija originalnih pilates vežbi sa stalnim promenama rekvizita i vežbi. Kombinovanjem pilatesa sa drugim vežbama usmerenim na oblikovanje tela trening postaje uzbudljiv i izazovan za celo telo.

DYNAMIC PILATES I FITNESS klub je osnovan 2009 god. i bavi se rekreacijom žena. Osnovna razlika između nas i drugih klubova je u ličnom odnosu koji gradimo sa vežbačima. Pored zanimljivih programa vežbanja, dostupni su vam i saveti iz oblasti ishrane. Po potrebi prave se individualni jelovnici za vežbače koje imaju problem sa viškom kilograma ili koje žele da se oslobode loših navika u svojoj ishrani.

DYNAMIC PRE NATAL PILATESPROGRAM NAMENJEN TRUDNICAMA

Na časovima DYNAMIC PRE NATAL PILATESA fokusirani smo na održanje i poboljšanje snage, kao i stabilnost i fleksibilnost celog tela.

DYNAMIC PRE NATAL PILATES ima za cilj da vam omogući održite svoju postojeću snagu, a i da uspete da se što lakše vratite u formu nakon porodjaja. Pilates časovi će vam pomoći da se lakše nosite sa promenama u trudnoći.

DYNAMIC LIGHT PILATESLAGANIJI PROGRAM PILATES VEŽBI

DYNAMIC LIGHT PILATES je program sastavljen iz laganijih vežbica prilagođen početnicima i osobama koje nemaju neko veliko iskustvo u vežbanju.

Između vežbi postoje pauze a intenzitet treninga je prilagođen fizičkim mogućnostima važbačica.

Koristimo razne male rekvizite koje utiču na poboljšanje motoričkih sposobnosti, kordinacije, ravnoteže , snage i izdržljivosti.

Akcenat je na jačanju dubokih abdominalnih i leđnih mišića.

DYNAMIC MAT PILATESKREATIVNI PROGRAM PILATES VEŽBI

DYNAMIC MAT PILATES se radi na strunjači i sa malim rekvizitima koji će vam pružiti raznovrsne treninge usmerene ka razvoju snage i izdržljivosti celog tela.

Pilates vežbama utičemo na povećanje svesnosti o našem telu, učimo da izvedemo kontrolisan i pravilan pokret sa maksimalnim amplitudama tako da razvijamo vretenaste i dugačke mišiće. Povezujemo disanje sa pokretom i na taj način izvlačimo maksimum iz svakog pokreta.

U pilates metodi vlastito telo je opterećenje tako da uz pomoć otpora koji nam pruža naše telo i uz korišćenje malih rekvizita kao što su mala lopta, velika lopta, roller, magični krugovi, gymstic, bossu , tegići dobijamo jedan raznovrstan i celokupan program vežbanja.

Za svaku vežbu postoje lakše i teže varijante tako da je ovaj program pogodan i za početnike ali i za vežbače koji već imaju iskustva u vežbanju.

DYNAMIC KARDIOLATES

Napredni program za vežbače u dobroj fizičkoj kondiciji

KARDIOLATES

je program vežbi kojima možete preoblikovati vaše telo, izgubiti masti, izdefinisati mišiće, poboljšati vašu izdržljivost. Kombinujući aerobne vežbe sa vežbama pilatesa lakše postižemo definiciju cele muskulture jer aerobnim vežbama dovodimo organizam u stanje gde kao izvor energije troši i smanjuje masti, dok pilates vežbama postižemo snagu i definiciju mišića.

Kardiolates je jedan od najboljih načina da izgubite višak kilograma i da izgradite mišiće. U isto vreme topimo masti i razvijamo mišićnu muskulturu. U pilatesu je akcenat na preciznosti, kvalitetu pokreta i razvoju svesti o našem telu. Zato je jako važno da se prilikom vežbanja pilatesa fokusiramo na izvođenje kvalitetnog i pravilnog pokreta čime razvijamo vretenaste i duge mišiće bez njihovog uvećanja tj. hipertrofije.KARDIO VEŽBE

STVORENE ZA ZDRAVLJE!
Kardio vežbama se može uticati na redukciju masti u organizmu , na smanjenje krvnog pritiska i holesterola, na poboljšanje aerobnog kapaciteta pluća. Ovim programom smo ujedinili dobrobiti pilatesa i kardio vežbi, postižući time maksimalan rezultat.

DYNAMIC KARDIOLATES je program namenjen vežbačima koji žele dinamičniju i izazovniju formu vežbanja pilatesa u kombinaciji sa kardio vežbama. Preporučuje se osobama koje već vežbaju i u dobroj fizičkoj kondiciji, a žele da pređu na jedan napredniji nivo.